М.С. Грушевський у кінофотодокументах - Маркітан, Л.П. (Український історичний журнал, 1997)
Тема даного повідомлення — кіно- і фотоматеріали про М. С. Грушевського — визначного українського історика, організатора українського наукового життя, Голови української Центральної Ради, одного з найвидатніших будівничих української національної культури і державності України в XX ст.