М.М. Варварцев. Італійці в Україні (ХІХ ст.): Біографічний словник діячів культури - Бацак, К.Ю.; Шилова, А.В. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: М.М. Варварцев. Італійці в Україні (ХІХ ст.): Біографічний словник діячів культури. К., Інститут історії України НАНУ. — 1994. - 196 с.