М.Гайдош, С. Конєчни. Становище русинів-українців у Словаччині в 1948–1953 pp.; Б. Зілинський. Українці в Чехії й Моравії (1894) 1917–1945 (1994) - Віднянський, С.В.; Євсеєнко, I.В. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: М. Гайдош, С. Конєчни. Становище русинів-українців у Словаччині в 1948–1953 pp. Прага, 1994; Б. Зілинський. Українці в Чехії й Моравії (1894) 1917–1945 (1994). Прага, 1995.