В.І. Пристайко, Ю.І. Шаповал. Справа “Спілки визволення України”: невідомі документи і факти - Шевченко, В.Ф. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: В.І. Пристайко, Ю.І. Шаповал. Справа “Спілки визволення України”: невідомі документи і факти. Науково-документальне видання. К: Інтел., 1995. — 448 с.