Томас Приймак. Микола Костомаров: Біографія - Пінчук, Ю.А.; Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: Prymak Thomas М. Mykola Kostomarov: a biography. Toronto; Buffalo; London: University of Toronto, Press, 1996. — XXIII. — 263p.