Всеукраїнський симпозіум з проблем аграрної історії - Калініченко, В.В. (Український історичний журнал, 1997)
10—12 жовтня 1996 р. в Умані відбувся перший Всеукраїнський симпозіум з проблем аграрної історії. Організаторами зустрічі істориків-аграрників виступили Інститут історії України Національної Академії наук України, Уманська сільськогосподарська академія, Черкаський державний університет ім. Б. Хмельницького, Черкаський інженерно-технологічний інститут.