О.П. Моця, В.М. Ричка. Київська Русь: від язичництва до християнства - Боровський, Я.Є. (Український історичний журнал, 1996)
Рецензія на видання: О.П. Моця, В.М. Ричка. Київська Русь: від язичництва до християнства. К., Глобус, 1996. - 221 с.