О.П. Реєнт. Українська революція і робітництво - Курило, В.М.; Лисенко, О.Є. (Український історичний журнал, 1996)
Рецензія на видання: О.П. Реєнт. Українська революція і робітництво (соціально-політичні та економічні зміни 1917-1920 pp.). К., Поліграфкнига, 1996. — 265 с.