Лаптін Петро Фролович (Український історичний журнал, 1987)
15 грудня 1986 р. після тяжкої хвороби помер професор кафедри загальної історії Кам'янець-Подільського державного педагогічного | інституту ім. В. П. Затонського Петро Фролович Лаптін.