Викриття буржуазних фальсифікаторів минулого і сучасного Буковини - Дмитрук, К.Є. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: / Іванеско М.І. Наклепники на замовлення. - Ужгород: Карпати, 1986. - 205 с.