Яскрава сторінка історії українського народу - Котляр, М.Ф.; Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: Історія Львова. Ред. кол.: В. В. Секретарюк (відп. ред.), А. В. Борзенко, М. В. Брик та ін. Київ: Наук. думка, 1984. - 414 с.