Соціальна політика партії в роки Великої Вітчизняної війни - Савчук, П.О. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: И. 3. Захаров, К. Ф. Львова, В. И. Маин и д р. Источник победы, М. : Мысль, 1985.— 216 с.