Сесія Загальних зборів Академії наук Української РСР та Загальні збори Відділення історії, філософії та права АН УРСР - Репринцев, В.Ф. (Український історичний журнал, 1986)
18 квітня 1986 р. відбулася сесія Загальних зборів Академії наук Української РСР. На ній було підбито підсумки діяльності Академії наук УРСР за минулі п’ять років і обговорено завдання установ АН УРСР на дванадцяту п’ятирічку в світлі рішень XXVII з’їзду партії.