До історії київського літописання ХІІ ст. - Котляр, М.Ф. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: ФРАНЧУК В.Ю. Киевская летопись: Состав и источники в лингвистическом освещении. - К.: Наук. думка, 1986. - 183 с.