Становлення нового типу міжнародних відносин - Кізченко, А.Ф. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: СССР и страны народной демократии. Становление отношений дружбы и сотрудничества 1944—1949 гг. Ответственные редакторы В. К. Волков, В. Я. Сиполс. М.: Наука, 1985. — 480 с.