Ювілейний історіографічний збірник - Лисенко, М.М. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: Історія та історіографія України 36. наук. праць. Ред. кол.: Ю. Ю. Кондуфор (гол. ред.), О. І. Гуржій (відп. секр.), А. В. Санцевич, В. Г. Сарбей. К.: Наук. думка, 1985.-183 с.