Соціальний і національний склад населення Західної України - Ковальський, М.П. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: Макарчук С. А. Этносоциальное развитие и национальные отношения на западноукраинских землях в период империализма. Львов. Высшая школа. Изд-во при Львов. ун-те, 1983. — 255 с.