Нове дослідження з історії робітничого руху - Демченко, М.В.; Кір’янов, Ю.І. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: Бич М. 0. Рабочее движение в Белоруссии в 1861—1904 гг. Минск: Наука и техника, 1988.— 280 с.