Історичний досвід КПРС по здійсненню ленінської аграрної політики і неспроможність її буржуазних фальсифікацій (Матеріали «круглого столу») (Український історичний журнал, 1986)
Інститут історії партії при ЦК Компартії України - - філіал Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС, інститути історії та соціальних і економічних проблем зарубіжних країн АН УРСР разом з редакцією «Українського історичного журналу» провели 21 жовтня 1985 року засідання «круглого столу» з проблеми: «Історичний досвід КПРС по здійсненню ленінської аграрної політики і неспроможність її буржуазних фальсифікацій».