Політика реалізму і західні держави - Мельников, Ю.М. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: Укрепление социалистического содружества и политика западных держав // Петерс И. А., Потехин А. В., Аппатов С. И. и др. Киев: Наук, думка.— 1985. — 296 с.