Лев Биковський. У СЛУЖБАХ УКРАЇНСЬКІЙ КНИЖЦІ. — Львів — Нью-Йорк, 1997. — 327 с. - Погребенник, Ф.П. (Український історичний журнал, 1999)
Доповнене й збагачене новими матеріалами перевидання автобіобібліографічної праці видатного діяча нашої культури Льва Биковського "У службах українській книжці" (упорядники Любомир Винар, Ярослав Ісаєвич) — небуденне явище в історії дослідження нелегкої долі української книжки, а також долі сподвижника на ниві книгознавства і бібліографії. Видання наближує до України спадщину одного з невтомних трудівників у царині духовної культури.