Переговори Центральної Ради і представників Тимчасового уряду (28-30 червня 1917 р.) - Кудлай, О.Б. (Український історичний журнал, 1999)
Приїзду членів офіційної делегації Тимчасового уряду О. Керенського, М. Терещенка та І. Церетелі до Києва наприкінці червня 1917 р. передувала низка важливих подій, що відбулися в Україні після невдалої спроби Центральної Ради налагодити стосунки з центром в травні 1917 р. Насамперед це видання Центральною Радою І Універсалу, що викликав великий резонанс у громадських та політичних колах країни. Його підтримали не лише в Україні, а й поза її межами.