Міжнародна наукова конференція "Поляки на Хмельниччині: погляд крізь віки" - Баженов, Л.В. (Український історичний журнал, 1999)
Конференція відбулася 23-24 червня 1999 р. в Хмельницькому під час проведення на Хмельниччині днів польської культури, науки і освіти; її організували Інститут історії України НАН України та в його складі Центр дослідження історії Поділля, Кам'янець-Подільський державний педагогічний університет, Всеукраїнська спілка краєзнавців та інші установи. В роботі форуму взяли участь майже 130 учених і краєзнавців з багатьох регіонів України та Польщі.