Історичний нарис з епістолології - Фісанов, В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2002)
Рецензія на книгу: І.Н.Войцехівська, В.П.Ляхоцький. Епістолологія. Короткий історичний нарис. - К., 1998. — 54 с.