Про так звану Боспорську війну - Зубар, В.М. (Український історичний журнал, 1999)
1978—1979 рр. під час розкопок Палацової церкви у м. Преславі (Болгарія) було знайдено мармурову колону з латинським написом, де є відомості про Боспорську війну, в якій брав участь дидікант, ім'я якого, на жаль, не збереглося.