Історико-партійні аспекти концепції прискорення соціально-економічного розвитку країни: історичний досвід, проблеми, деякі завдання - Польовий, Л.П. (Український історичний журнал, 1986)
Даній проблемі було присвячено засідання Республіканської ради по координації науково-дослідної роботи в галузі історії КПРС і партійного будівництва, яке відбулося 20 червня 1986 р. в Інституті історії партії при ЦК Компартії України — філіалі Інституту маркснзму-ленінізму при ЦК КПРС.