Науково-теоретична конференція «ХХVІІ з'їзд КПРС про актуальні проблеми світового розвитку» - Забарко, Б.М. (Український історичний журнал, 1986)
24—26 квітня 1986 р. у Києві проходила науково-теоретична конференція «XXVII з’їзд КПРС про актуальні проблеми світового розвитку». Вона була організована Міністерством вищої й середньої спеціальної освіти УРСР, Київським державним університетом ім. Т. Г. Шевченка та Інститутом соціальних і економічних проблем зарубіжних країн АН УРСР (ІСЕПЗК АН УРСР).