Загальні збори Відділення історії, філософії та права АН УРСР - Попик, В.І. (Український історичний журнал, 1987)
14 жовтня відбулися Загальні збори Відділення історії, філософії та права АН УРСР, присвячені обговоренню методологічних проблем суспільних наук.