Наукова сесія Секції суспільних наук Президії АН СРСР і Секції суспільних наук АН УРСР - Пирожков, С.І.; Чишко, В.С. (Український історичний журнал, 1987)
Проблеми організації та координації спільних досліджень у галузі суспільних наук у світлі рішень XXVII з’їзду КПРС обговорено на науковій сесії Секції суспільних наук Президії АН СРСР і Секції суспільних наук АН УРСР, яка відбулася 9—10 вересня в м. Києві. В її роботі взяли також участь учені-суспільствознавці академій наук Білоруської РСР й Молдавської РСР.