Біля джерел соціалістичної співдружності - Шевченко, Ф.P. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: А. А. Шевяков. Отношения между Советским Союзом и Румынией 1944—1949. М.: Наука, 1985.—319 с.