Юрченко Олександр Трохимович (Український історичний журнал, 1986)
1 жовтня 1986 року після тяжкої хвороби помер пенсіонер союзного значення, член КПРС з 1940 року, професор, колишній заступник директора Інституту історії партії при ЦК Компартії України — філіалу Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС Олександр Трохимович Юрченко.