Єдиним фронтом до соціалізму - Цапанов, В.І.; Алексієвець, М.М. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: А. С. Завьялов. Демократические партии ГДР в период строительства развитого социализма. К.: Вища шк., 1986.—183 с.