Нова праця з історії культурної політики на Україні - Курносов, Ю.О.; Шейко, В.М. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: В. Я. Білоцерківський. Комуністична партія — організатор культурної революції на Україні (1926—1937 рр.). — Харків, вид-во при Харк. держ. ун-ті вид. об’едн. «Вища школа», 1985.—175 с.