Непорушна єдність радянських і болгарських комуністів - Сохань П.С.; Чернявський, Г.Й. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: Интернациональное сотрудничество КПСС и БКП: история и современность. Под общей редакцией А. Г. Егорова, Д. Блазара. М.: Политиздат, 1985. — 416 с.