Відзначення 50-річчя Інституту історії АН УРСР - Репринцев, В.Ф. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: 24 вересня 1986 р. у залі засідань Секції суспільних наук АН УРСР відбулися урочисті збори, присвячені 50-річному ювілею Інституту історії АН УРСР. Вступним словом їх відкрив ветеран інституту д-р іст. наук, проф. Ф. К. С т о я н. З доповіддю «50 років Інституту історії АН УРСР» виступив директор інституту акад. АН УРСР Ю. Ю. Кондуфор.