Суспільно-політичні і культурні зв'язки народів Росії та Італії - Смолій, В.А. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: Н. Н. Варварцев. Украина в российско-итальянских общественных и культурных связях. Киев.Наук. думка. 1986.—207 с.