На шляхах соціалістичного творення - Горбань, Ю.А. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: Л. І. Ткачова. Інтелігенція Радянської України в період побудови основ соціалізму. К.: Наук, думка, 1985. — 191 с.