ХХVII з'їзд КПРС про актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій історії та політики КПРС - Волинець, В.В.; Белоусов, Л.В. (Український історичний журнал, 1987)
16—17 грудня 1986 р. у Києві проходила Республіканська наукова конференція «Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій історії та політики КПРС». Вона була організована Міністерством вищої і середньої спеціальної освіти УРСР, Київським державним університетом ім. Т. Г. Шевченка. Інститутом історії партії при ЦК Компартії України — філіалом Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС. Центральним Комітетом ЛКСМ України, Інститутом історії АН УРСР.