Співробітництво в ім'я миру і соціального прогресу - Віднянський, С.В.; Даниленко, В.М. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: П. П. Брицкий. Помощь стран социализма в подготовке кадров для освободившихся государств. Львов: Изд-во при Львов. ун-те изд. объединения "Bища школа", 1986.— 180 с.