З урахуванням сучасних вимог - Січкар, Г.В.; Шевченко, С.М. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: В. Г. Сарбей, В. Е. Спицкий. История Украинской ССР. Пробный учебник для 9—10 классов. Киев: Рад. школа, 1985.— 184 с.