Документальна історія промисловості та робітничого класу Харківщини - Шаталіна, Є.П. (Український історичний журнал, 1987)
Рецензія на видання: Промышленность и рабочий класс Харьковщины. 1917 —июнь 1941 г. // Сборник документов и материалов. Харьков: Прапор.— 1986 — 224 с.