Республіканська наукова студентська конференція «Великий Жовтень і сучасність» - Раковський, М.О.; Попова, Т.М. (Український історичний журнал, 1987)
З 10 по 12 грудня 1986 р. в Одесі відбулася республіканська наукова студентська конференція «Великий Жовтень і сучасність», присвячена 70-річчю Великої Жовтневої соціалістичної революції. Ії організував історичний факультет Одеського державного університету ім. І. І. Мечникова.