Розширене виїзне засідання Наукової ради «Історія радянського суспільства» - Шевченко, Л. А. (Український історичний журнал, 1987)
18-19 грудня 1986 р. у Кам'янець-Подільському педагогічному інституті ім. В. П. Затонського відбулося розширене засідання Наукової ради АН УРСР «історія радянського суспільства». В ньому взяли участь члени Наукової ради, а також автори багатотомного видання «Історія класів і соціальних прошарків Української РСР».