Матеріали суспільно-політичних читань “Історія класів і соціальних груп Української РСР” (Український історичний журнал, 1986)
27 травня 1986 р. в Інституті історії АН відбулися суспільно-політичні читання на тему: «Історія класів і соціальних груп Української РСР».Нижче вміщуємо тези виступів молодих науковців.