Нове дослідження з джерелознавства - Войцехівська, І. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2003)
Рецензія на книгу: Михальський І.С. Джерела з історії українських політичних партій кінця ХІХ-початку ХХ ст. - Луганськ: Альма-матер, 2003. - 344 с.