Наслідування монет Червоної Русі з Середнього Подніпров’я - Хромова, І.К. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Стаття містить короткий аналіз монет, попередньо віднесених дослідниками до карбування київського князя Володимира Ольгердовича, знахідки яких походять з території Середнього Подніпров’я. Автором пропонується атрибуція даних екземплярів як місцевих випусків нерегулярних наслідувань.