Листи та листівки Д.Д. Шостаковича до Ю.С. Мейтуса - Тупчієнко-Кадирова, Л. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
У публікації подано характеристику листів та листівок Д. Шостаковича до Ю. Мейтуса, виконану на рівні структурного аналізу документної інформації.