Етнографічні та лінгвістичні дослідження населення Олександрівського району Кіровоградської області (за результатами етнографічної експедиції 2011 року) - Ломака, О.А. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
У статті аналізуються результати етнографічної експедиції, що працювала в Олександрійському районі Кіровоградської області в період з 1 по 12 липня 2011 року.