Розвиток матеріально-технічної бази українського села в 60–80-ті роки ХХ ст.: джерельна база дослідження - Лісовська, О.В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Стаття присвячена джерелознавчому аналізу матеріально-технічної бази українського села в 60–80-ті рр. ХХ ст.