Нумізматика на сторінках «Київської старовини» (1882–1906 рр.) - Ластовський, В.В. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2011)
Стаття присвячена особливостям представлення нумізматичної тематики у журналі «Київська старовина» протягом 1882–1906 рр., зокрема відзначається інформаційний характер більшості публікацій та їх чітку періодичність.